Ga naar de inhoud

Aanmelden

Meld je aan voor een van onze openbare pubquizzen!

Wil jij je ook aanmelden voor een PubQuiz van The PubQuiz Factory? Dat kan! Regelmatig geven wij openbare PubQuizzen op verschillende plaatsen in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. We zijn al op veel sfeervolle en gezellige locaties te gast geweest, om een spannende pubquizavond te verzorgen.

Maar het allerleukste is natuurlijk dat bij deze PubQuizzen iedereen van harte welkom is om mee te doen. Jij dus ook! Op deze pagina vind je alle openbare PubQuizzen op een rij. Aanmelden kan via de betreffende pagina van de PubQuiz. Zien we je snel ergens terug?

Agenda

PubQuiz @ Café De beurs horst

Datum: 17 mei 2024
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Gasthuisstraat 27, Horst

PubQuiz @ Café De Molen Haps

Datum: 31 mei 2024
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Café De Molen, Kerkstraat 4, Haps

Aanmelden mogelijk vanaf
1 mei 2024.

Terugblik op eerdere pubquizzen

Op deze locaties hebben we in het verleden een PubQuiz mogen geven. Houdt deze pagina en onze socials goed in de gaten, want wellicht komen we in de toekomst op deze plaatsen terug!

Een PubQuiz op jouw locatie?

Een openbare PubQuiz zorgt gegarandeerd voor een gezellige avond voor al je bezoekers én extra omzet voor jou als uitbater. Wil jij ook zo’n toffe PubQuiz organiseren in jouw kroeg of horecagelegenheid? Dat kan! Maak een prijsopgave via het formulier achter de knop en wij nemen vrijblijvend contact met je op.