Meteen naar de inhoud

NIEUW:
The Pubquiz Factory 
@ Café ’t Posthuis

Dit najaar gaan we iets heel leuks doen! In samenwerking met Café ’t Posthuis in Beugen presenteren we namelijk de allereerste The PubQuiz Factory @ ’t Posthuis!

De serie bestaat uit 3 PubQuiz-avonden in café ’t Posthuis in oktober, november en december 2022. Op deze avonden wordt er een unieke PubQuiz gespeeld, waar je met een team van 3 tot 5 personen aan kunt deelnemen. Iedere avond is er dus een einduitslag met winnend team, maar…

…er is ook een spannend competitie-element! Als je als team meerdere avonden deelneemt (maar dit hoeft niet!) , worden de gescoorde punten in de afzonderlijke PubQuizzen bij elkaar opgeteld. Uiteindelijk zal op de laatste avond dan ook het team met de meeste punten gekroond worden tot kampioen van The PubQuiz Factory @ ’t Posthuis!

thumbnail_The Pubquiz factory Facebook en Instagram2

Waar, wat, hoe en wanneer?

Iedere PubQuiz-avond wordt gespeeld in de kroeg van Café ’t Posthuis in Beugen. Er is plek voor 12 teams, bestaande uit 3 tot 5 personen. De PubQuiz start telkens om 21:00 uur (inloop vanaf 20:30 uur) en duurt tot ongeveer 23:00 uur. Daarna is er uiteraard nog voldoende ruimte om gezellig na te borrelen. Iedere avond is er dus een winnend team, maar er wordt ook een klassement opgemaakt over de drie PubQuiz-avonden. Je hoeft niet per se aan alle avonden mee te doen, maar het mag natuurlijk wel ;-).

De hele serie bestaat uit 3 PubQuiz-avonden, namelijk op:

– Zaterdag 1 oktober 2022
– Zaterdag 19 november 2022
– Vrijdag 30 december 2022

De inschrijfkosten bedragen €10 per team per avond. Dit kan op de avond zelf ter plekke worden voldaan. 

Aangemelde teams voor PubQuiz #1

Hieronder een overzicht van de al aangemelde teams voor de eerste PubQuiz-avond op 1 oktober 2022! Als jouw teamnaam hierbij staat, ben je zeker van deelname!

1. BVB
2. Illuster Gezelschap
3. PPPQ
4. Flipside
5. De zei ik toch eigewieze
6. De Clowntjes
7. The Non Blondes Beugen
8. Z.U.L.U.
9.
10.
11.
12.

Meld je nu aan!

Wil jij samen met je teamgenoten meedoen aan de PubQuiz Factory @ ’t Posthuis? De inschrijvingen voor de eerste PubQuiz op zaterdag 1 oktober 2022 zijn nu geopend! Schrijf je team hieronder in en verzeker jezelf van een tafeltje in de kroeg op deze avond! Wees er snel bij, want er is slechts plek voor 12 teams en ook hier geldt: VOL = VOL.

Naam van je team