Meteen naar de inhoud

The Pubquiz Factory 
@ Café De Beurs

Dit voorjaar gaan we iets heel leuks doen! In samenwerking met Café De Beurs in Horst presenteren we namelijk op vrijdagavond 3 maart 2023 de allereerste The PubQuiz Factory @ Café De Beurs!

Tijdens deze avond neem je het in teams van 3 tot 5 personen tegen elkaar op. In diverse soorten speelrondes kunnen jullie laten zien hoe het staat met jullie kennisniveau. Er komen verschillende categorieën voorbij, dus voor iedereen zit er wel een onderdeel bij waar je je kennis kunt laten zien. Dit alles natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Café De Beurs, waar gezelligheid gegarandeerd is en een hapje en een drankje uiteraard altijd binnen handbereik zijn.

Waar, wat, hoe en wanneer?

De PubQuiz wordt gespeeld in de kroeg van Café De Beurs in Horst. Er is plek voor een beperkt aantal teams, bestaande uit 3 tot 5 personen. De PubQuiz start om 20:30 uur (inloop vanaf 20:00 uur) en duurt tot ongeveer 23:00 uur. Daarna is er uiteraard nog voldoende ruimte om gezellig na te borrelen.

De inschrijfkosten bedragen €5,- per persoon. Dit kan op de avond zelf ter plekke worden voldaan. 

Aanmelden voor deze avond kan via het onderstaande formulier of aan de bar bij Café De Beurs zelf.

Aangemelde teams voor 3 maart 2023!

Hieronder een overzicht van de al aangemelde teams voor de PubQuiz-avond op 3 maart 2023. Als jouw teamnaam hierbij staat, ben je zeker van deelname!

1. De Clowntjes
2. Krangsum
3. D’n Dreksbak
4. Zondagochtendclubke
5. Biëstig Good
6. Biëstig Good 2
7. 71%
8. Gèn Idee Wat We Heer Doan

9. Manne van Staal
10. Kwissers
11. Ger, Nullie en de Rest
12.
13.
14.
15.
16.

Meld je nu aan!

Wil jij samen met je teamgenoten meedoen aan de PubQuiz Factory @ Café De Beurs? De inschrijving voor vrijdag 3 maart 2023 is nu geopend! Schrijf je team hieronder in en verzeker jezelf van een tafeltje in de kroeg op deze avond(en)! Wees er snel bij, want er is slechts plek voor een beperkt aantal teams en ook hier geldt: VOL = VOL.