Meteen naar de inhoud

The Pubquiz Factory 
@ Café De Beurs

De allereerste PubQuiz bij Café de Beurs op 3 maart was een groot succes. Maar liefst 18 teams bonden de strijd met elkaar aan. Dat smaakt naar meer! Daarom presenteren we in samenwerking met Café De Beurs op vrijdagavond 21 april 2023 de tweede editie van The PubQuiz Factory @ Café De Beurs!

Tijdens deze avond neem je het in teams van 3 tot 5 personen tegen elkaar op. In diverse soorten speelrondes kunnen jullie laten zien hoe het staat met jullie kennisniveau. Er komen verschillende categorieën voorbij, dus voor iedereen zit er wel een onderdeel bij waar je je kennis kunt laten zien. Dit alles natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Café De Beurs, waar gezelligheid gegarandeerd is en een hapje en een drankje uiteraard altijd binnen handbereik zijn.

Waar, wat, hoe en wanneer?

De PubQuiz wordt gespeeld in de kroeg van Café De Beurs in Horst. Er is plek voor een beperkt aantal teams, bestaande uit 3 tot 5 personen. De PubQuiz start om 20:30 uur (inloop vanaf 20:00 uur) en duurt tot ongeveer 23:00 uur. Daarna is er uiteraard nog voldoende ruimte om gezellig na te borrelen.

De inschrijfkosten bedragen €5,- per persoon. Dit kan op de avond zelf ter plekke worden voldaan. 

Aanmelden voor deze avond kan via het onderstaande formulier of aan de bar bij Café De Beurs zelf.

Aangemelde teams voor 21 april 2023!

Hieronder een overzicht van de al aangemelde teams voor de PubQuiz-avond op 21 april 2023. Als jouw teamnaam hierbij staat, ben je zeker van deelname!

1. Wablif
2. Krek zoë is ’t
3. Bejjao bejjao
4. Henk
5. 
6.
7. 
8. 
9.
10.

11. 
12. 
13. 
14. 
15.
16.
17.
18.
19.
20.

Terugblik eerste editie: 3 maart 2023

De allereerste PubQuiz @ Café De Beurs was een groot succes! Maar liefst 18 teams waren die avond aanwezig om te laten zien wat ze in huis hadden. Een super gezellige avond, waar er enthousiast en fanatiek gestreden werd om zoveel mogelijk punten binnen te halen.

Na de pauze ging het klassement flink op z’n kop. Uiteindelijk bleek Krangsum het winnende team. Zij gingen er met de hoofdprijs van €50 kadobon van Café De Beurs vandoor. Op de tweede plek eindigde 5 bier voor taffel Niek en Biëstig Good 2 maakte het podium compleet.

We kijken alweer uit naar 21 april voor de volgende PubQuiz, met nieuwe vragen en nieuwe speelrondes. We hopen iedereen daar weer terug te zien!

Meld je nu aan!

Wil jij samen met je teamgenoten meedoen aan de PubQuiz Factory @ Café De Beurs? De inschrijving voor vrijdag 21 april 2023 is nu geopend! Schrijf je team hieronder in en verzeker jezelf van een tafeltje in de kroeg op deze avond(en)! Wees er snel bij, want er is slechts plek voor een beperkt aantal teams en ook hier geldt: VOL = VOL.