Ga naar de inhoud

The Pubquiz Factory 
@ Café De Beurs

De allereerste PubQuiz bij Café de Beurs op 3 maart was een groot succes. Maar liefst 18 teams bonden de strijd met elkaar aan. Dat smaakte naar meer! Daarom was er op 21 april een tweede editie, waarbij we weer 16 teams mochten verwelkomen om een gezellig avondje te pubquizzen.

Ook dit najaar zijn we weer terug met PubQuizzen @ De Beurs! De derde editie vond plaats op vrijdag 15 september 2023 en werd wederom goed bezocht. De vierde en laatste PubQuiz van dit jaar staat gepland op vrijdag 1 december 2023. De aanmeldingen voor deze avond zijn inmiddels geopend, dus verzamel snel een stel slimme teamgenoten om je heen en zorg dat je erbij bent!

Waar, wat, hoe en wanneer?

De PubQuiz wordt gespeeld in de kroeg van Café De Beurs in Horst. Er is plek voor een beperkt aantal teams, bestaande uit 3 tot 5 personen. De PubQuiz start om 20:30 uur (inloop vanaf 20:00 uur) en duurt tot ongeveer 23:30 uur. Daarna is er uiteraard nog voldoende ruimte om gezellig na te borrelen. 

De inschrijfkosten bedragen €20 per team. Dit kan op de avond zelf ter plekke worden voldaan. 

Aangemelde teams voor 1 december 2023

Hieronder een overzicht van de al aangemelde teams voor de derde editie van PubQuiz @ De Beurs op 1 december! Als jouw teamnaam hierbij staat, ben je zeker van deelname!

 

1. Leike de Sloopkogel
2. Hoek
3. Quizpelturig
4. Jezus Quiztus
5. Quizt ‘m wal
6. Mejoaver
7. VC ut KuusFornuus
8. Niek en de Vrollie
9. None of Your Quizness
10. Sander’s Angels

11. VC en Wek
12. Beschuit met Muijsers
13. De Monkeltjes
14. 71%
15. 4 personen aub
16. Afrit 11
17. Totaaltegelgang
18. Ausfahrt 11
19. Huilen Met De Pet Op
20. VC ut KuusFornuus 2

Terugblik derde editie: 15 september 2023

Na een heerlijke zomervakantie stond op 15 september 2023 alweer de derde editie van PubQuiz @ De Beurs op de agenda. Aan de vooravond van de Horster kermis stonden 14 teams op de startlijst voor een gloednieuwe PubQuiz.

Deze PubQuiz bleek achteraf de lastigste tot nu toe te zijn, dus de teams moesten flink aan de bak! Uiteindelijk wist VC ut KuusFornuus er met de overwinning van door te gaan, proficiat! Als tweede eindigde Biëstig Good 2, gevolgd door 71% op de derde plek.

Terugblik tweede editie: 21 april 2023

Op 21 april vond de tweede editie PubQuiz @ De Beurs plaats. Deze avond stonden 16 teams aan de start van een splinternieuwe quiz. Het winnende team van de vorige editie was dit keer niet van de partij, dus het was vooraf al zeker dat we een nieuwe winnaar zouden krijgen.

Halverwege wat het team Knopse dat de leiding nam, maar zij wisten dat niet vast te houden. Uiteindelijk was het team Krek zoë is ’t die bij het bekendmaken van de eindstand het sterkst bleek. Zij wisten daarmee de Witte Geitsjjjjj en Wablif voor te blijven en sleepten daarmee de hoofdprijs van €50 kadobon van Café De Beurs in de wacht. Van harte gefeliciteerd!

Terugblik eerste editie: 3 maart 2023

De allereerste PubQuiz @ Café De Beurs was een groot succes! Maar liefst 18 teams waren die avond aanwezig om te laten zien wat ze in huis hadden. Een super gezellige avond, waar er enthousiast en fanatiek gestreden werd om zoveel mogelijk punten binnen te halen.

Na de pauze ging het klassement flink op z’n kop. Uiteindelijk bleek Krangsum het winnende team. Zij gingen er met de hoofdprijs van €50 kadobon van Café De Beurs vandoor. Op de tweede plek eindigde 5 bier voor taffel Niek en Biëstig Good 2 maakte het podium compleet.

Meld je nu aan!

Wil jij samen met je teamgenoten meedoen aan de PubQuiz @ De Beurs? De inschrijving voor 1 december 2023 is nu geopend! Schrijf je team hieronder in en verzeker jezelf van een tafeltje in de kroeg op deze avond. Wees er snel bij want er is slechts plek voor een beperkt aantal teams en ook hier geldt: VOL=VOL.