Meteen naar de inhoud

The Pubquiz Factory 
@ Café breurs

Dit voorjaar waren we met The PubQuiz Factory voor het eerst te gast bij Café Breurs in Sevenum. Deze avond was een groot succes! Maarliefst 14 teams bonden de strijd met elkaar aan. Dat smaakte naar meer! Daarom zijn we dit najaar terug om weer een gezellig avondje te pubquizzen in Sevenum.

Dit najaar zijn we weer terug met een gloednieuwe PubQuiz @ Café Breurs! De tweede editie vindt plaats op vrijdag 20 oktober 2023. De aanmeldingen voor deze avond zijn inmiddels geopend, dus verzamel snel een stel slimme teamgenoten om je heen en zorg dat je erbij bent!

Waar, wat, hoe en wanneer?

De PubQuiz wordt gespeeld bij Café Breurs in Sevenum. Er is plek voor een beperkt aantal teams, bestaande uit maximaal 5 personen. De PubQuiz start om 20:30 uur (inloop vanaf 20:00 uur) en duurt tot ongeveer 23:30 uur. Daarna is er uiteraard nog voldoende ruimte om gezellig na te borrelen. 

De inschrijfkosten bedragen €20 per team. Dit kan op de avond zelf ter plekke worden voldaan.

Datum: vrijdag 20 oktober 2023
Locatie: Café Breurs, Markt 12, Sevenum
Start PubQuiz: 20:30 uur (inloop vanaf 20:00 uur)
Kosten: €20 per team (max. 5 personen)

Aangemelde teams voor 20 oktober 2023

Hieronder een overzicht van de al aangemelde teams voor de eerste PubQuiz-avond op 20 oktober! Als jouw teamnaam hierbij staat, ben je zeker van deelname!

1. Team Fisher
2. 
3. 
4. 
5. 
6.
7.

8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.

Terugblik:
Pubquiz @Café breurs
24 maart 2023

Op 24 maart 2023 waren we voor het eerst te gast bij Café Breurs in Sevenum voor een PubQuiz! Maarliefst 14 teams stonden in de startblokken om te laten zien wat ze waard waren. In de sfeervolle zaal werd er volop gequizd en natuurlijk ook lekker gedronken.

Aan het eind van de avond bleek Team Fisher 2 het sterkst, net voor Team Fisher 1 en Milly B X FF Snel. Na de PubQuiz bleef het nog lang gezellig op de drukbezochte afterparty in het café. Een zeer geslaagde avond! Bekijk bijgevoegde foto’s voor een sfeerimpressie.

Meld je nu aan!

Wil jij samen met je teamgenoten meedoen aan de PubQuiz Factory @ Café Breurs? De inschrijving voor 20 oktober 2023 is nu geopend! Schrijf je team hieronder in en verzeker jezelf van een tafeltje in de kroeg op deze avond(en)! Wees er snel bij, want er is slechts plek voor een beperkt aantal teams en ook hier geldt: VOL = VOL.