Meteen naar de inhoud

The Pubquiz Factory 
@ Café breurs

Dit voorjaar gaan we iets heel leuks doen! In samenwerking met Café Breurs in Sevenum presenteren we namelijk op vrijdagavond 24 maart 2023 de allereerste The PubQuiz Factory @ Café Breurs!

Tijdens deze avond neem je het in teams van 3 tot 5 personen tegen elkaar op. In diverse soorten speelrondes kunnen jullie laten zien hoe het staat met jullie kennisniveau. Er komen verschillende categorieën voorbij, dus voor iedereen zit er wel een onderdeel bij waar je je kennis kunt laten zien. Dit alles natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Café Breurs, waar gezelligheid gegarandeerd is en een hapje en een drankje uiteraard altijd binnen handbereik zijn.

Waar, wat, hoe en wanneer?

De PubQuiz wordt gespeeld bij Café Breurs in Sevenum. Er is plek voor een beperkt aantal teams, bestaande uit 3 tot 5 personen. De PubQuiz start om 20:30 uur (inloop vanaf 20:00 uur) en duurt tot ongeveer 23:00 uur. Daarna is er uiteraard nog voldoende ruimte om gezellig na te borrelen.

De inschrijfkosten bedragen €15,- per team. Dit kan op de avond zelf ter plekke worden voldaan. 

Aanmelden voor deze avond kan via het onderstaande formulier of aan de bar bij Café Breurs zelf.

Aangemelde teams voor 24 maart 2023

Hieronder een overzicht van de al aangemelde teams voor de PubQuiz-avond op 24 maart 2023. Als jouw teamnaam hierbij staat, ben je zeker van deelname!

1.  Van Kempen & Co
2. Team Fisher
3. O.D.T.H.A.Q.P.
4. Diekk
5. Väör spek en boeëne
6. Dun Hook
7. VC de Zaar
8. Heite Wieve

9. Heite Wieve 2
10. Milly B X FF Snel
11. FF Snel X Milly B
12. Stomaten
13. Team Fisher 2
14. KV
15.
16.

Meld je nu aan!

Wil jij samen met je teamgenoten meedoen aan The PubQuiz Factory @ Café Breurs? De inschrijving voor vrijdag 24 maart 2023 is nu geopend! Schrijf je team hieronder in en verzeker jezelf van een tafeltje in de kroeg op deze avond(en)! Wees er snel bij, want er is slechts plek voor een beperkt aantal teams en ook hier geldt: VOL = VOL.

Naam van je team