Ga naar de inhoud

PubQuiz in jouw kroeg, café of groepsaccomodatie

Ben je op zoek naar een unieke en vermakelijke activiteit in jouw kroeg, café of groepsaccomodatie? Zoek niet verder! Een PubQuiz in jouw kroeg is dé perfecte keuze om een luchtige en gezellige sfeer te creëren, terwijl je tegelijkertijd teamgeest en competitiviteit stimuleert. Daarnaast is een PubQuiz als bedrijfsuitje geschikt voor alle leeftijden en ideaal om het groepsgevoel te versterken. Bij The PubQuiz Factory begrijpen we het belang van een goed georganiseerde en boeiende PubQuiz en daarom staan we klaar om jouw uitje tot een succes te maken! Op deze pagina vind je alle informatie over onze diensten voor bedrijven.

PubQuiz in jouw kroeg: Extra omzet & sfeer gegarandeerd!

Waarom zou je kiezen voor een PubQuiz in jouw kroeg, café of groepsaccommodatie? Hier zijn enkele goede redenen. Allereerst kan een pubquiz extra omzet genereren voor jouw horecabedrijf, vooral op de wat doorgaans rustigere avonden kan het een mooie manier zijn om extra inkomsten te krijgen. Het trekt een divers publiek aan dat graag deelneemt aan deze gezellige en interactieve activiteit. Misschien trekt het wel gasten aan die voor het eerst jouw horeca bezoeken en nog vaker zullen terugkeren!

Daarnaast zorgt een pubquiz in jouw kroeg altijd voor een levendige en gezellige avond, waar gasten nog lang over zullen napraten. Het creëert een ontspannen en gezellige sfeer en heeft een positieve uitwerking op de relatie tussen jou en je gasten. Zij zullen het zeer waarderen dat er dergelijke activiteiten worden georganiseerd! 

Daarnaast kun je een PubQuiz aanbieden als activiteit op jouw groepsaccommodatie aan je gasten. Vaak zijn zij op zoek naar een leuke invulling van hun verblijf en zo hoeven ze niet de accommodatie te verlaten om vermaakt te worden. Dit biedt niet alleen een extra service aan je gasten, maar kan ook zorgen voor meer verblijfsgasten en positieve recensies.

Pubquiz in jouw kroeg
pubquiz in jouw kroeg

Zo kunnen wij je helpen:

pubquiz in jouw kroeg

Live PubQuiz op locatie

Een Live PubQuiz op jouw horecalocatie. Genereer extra omzet en creëer een optimale PubQuiz-beleving voor jouw gasten, volledig verzorgd door de professionals van The PubQuiz Factory.

wat is een pubquiz?

Kant-en-klare PubQuiz

Neem het heft in eigen hand en vermaak je gasten met een kant-en-klare PubQuiz uit onze webshop. Je ontvangt een compleet pakket als download en kunt meteen aan de slag!

pubquiz in jouw kroeg
pubquiz in jouw kroeg

Live PubQuiz in jouw kroeg: de ultieme quiz-beleving!

Bij The PubQuiz Factory staan we garant voor een zorgeloze ervaring met onze Live PubQuizzen op locatie. Van A tot Z nemen wij de organisatie uit handen, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op het genieten van het evenement. Wij verzorgen niet alleen de PubQuiz zelf, maar ook de presentatie, quizmaterialen, het nakijkwerk en alle andere aspecten die bij de organisatie komen kijken. Het enige wat we van jou nodig hebben is een geschikte locatie, en dan kunnen we aan de slag!

Een PubQuiz moet voor iedere deelnemer een plezierig uitje zijn, en daarom is toegankelijkheid van essentieel belang. Onze op maat gemaakte quizzen zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat iedereen actief kan deelnemen en een leuke tijd kan beleven. We stemmen de vragen af op de locatie, het thema en de gewenste speelduur, maar vooral ook op het publiek. Op die manier zorgen we ervoor dat alle deelnemers een onvergetelijke ervaring hebben!De inschrijvingen kunnen daarbij verlopen via de website van The PubQuiz Factory, zodat je daar ook geen omkijken naar hebt.

Onze PubQuizzen hebben zich al talloze keren bewezen als een fantastische activiteit voor alle leeftijden, waardoor het gegarandeerd in de smaak zal vallen bij jouw gasten. Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van jouw eigen PubQuiz? Via onderstaande button kun je eenvoudig een prijsopgave berekenen. Zo heb je direct een indicatie van de kosten voor jouw eigen live PubQuiz op locatie

Deze cafés gingen je al voor:

Kant-en-klare PubQuiz in jouw kroeg: organiseer je eigen quiz!

Wil je zelf een onvergetelijke PubQuiz op jouw horecalocatie organiseren? Ontdek dan onze PubQuiz-webshop! Hier vind je een uitgebreid assortiment aan kant-en-klare, originele Nederlandse PubQuizzen die je direct kunt bestellen. Of je nu kiest voor een Algemene PubQuiz, een Thema PubQuiz of losse PubQuiz-rondes om je eigen quiz samen te stellen, je vindt het allemaal in onze shop. Bestel jouw PubQuiz en ontvang deze direct na bestelling in je mailbox, zodat je meteen aan de slag kunt!

Onze alles-in-één pakketten maken het organiseren van een PubQuiz nog eenvoudiger. Met de PubQuiz zelf in PowerPoint, gedetailleerde instructies, antwoordformulieren, nakijkmodel en zelfs eventuele muziekbestanden of andere media, heb je alles wat je nodig hebt direct binnen handbereik.

Geen gedoe, geen vertragingen – jouw PubQuiz is slechts een paar klikken verwijderd. Onze PubQuizzen onderscheiden zich door de verscheidenheid aan spelvormen. Van multiple choice tot puzzelrondes en creatieve uitdagingen, elke ronde wordt er een nieuwe spelvorm gespeeld zodat de PubQuiz afwisselend blijft. Waarom zou je een avond lang enkel open vragen gaan beantwoorden als er juist zoveel andere spelvormen zijn die een PubQuiz boeiend maken?

Verwacht bij ons geen standaardvragen die je met een halfuurtje Wikipedia afstruinen kunt bedenken. Wij hebben veel tijd in de ontwikkeling van onze PubQuizzen gestoken en dat zie je zeker terug! De vragen in PubQuizzen die we verkopen hebben zich bewezen tijdens talloze live PubQuizzen die we regelmatig organiseren.

Een PubQuiz moet een gezellig uitje zijn voor élke deelnemer! Onze PubQuizzen bevatten daarom diverse onderwerpen en kennisgebieden, zodat iedere speler zich kan uitleven. Van geschiedenis tot popcultuur, van wetenschap tot entertainment – met diverse moeilijkheidsgraden bieden we een uitdagende ervaring die past bij elk publiek.

Onze PubQuizzen hebben zich al vele malen bewezen en de reacties zijn enkel positief geweest. We streven ernaar om jou de meest unieke, afwisselende en vermakelijke PubQuiz-ervaring te bieden. Ontdek het zelf in onze webshop en ga zelf aan de slag!

Neem contact met ons op:

Wil je meer informatie of heb je een vraag over de pubquizzen van The PubQuiz Factory? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*