Meteen naar de inhoud

The Pubquiz Factory 
@ Café De Molen

Dit voorjaar kan er ook in Brabant weer volop gequizd worden! In samenwerking met Café De Molen in Haps presenteren we namelijk op vrijdagavond 26 mei 2023 de allereerste The PubQuiz Factory @ Café De Molen!

Tijdens deze avond neem je het in teams van 3 tot 5 personen tegen elkaar op. In diverse soorten speelrondes kunnen jullie laten zien hoe het staat met jullie kennisniveau. Er komen verschillende categorieën voorbij, dus voor iedereen zit er wel een onderdeel bij waar je je kennis kunt laten zien. Dit alles natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Café De Molen, waar gezelligheid gegarandeerd is en een hapje en een drankje uiteraard altijd binnen handbereik zijn.

Waar, wat, hoe en wanneer?

De PubQuiz wordt gespeeld in de kroeg van Café De Molen in Haps. Er is plek voor een beperkt aantal teams, bestaande uit 3 tot 5 personen. De PubQuiz start om 21:00 uur (inloop vanaf 20:30 uur) en duurt tot ongeveer 23:30 uur. Daarna is er uiteraard nog voldoende ruimte om gezellig na te borrelen.

De inschrijfkosten bedragen €15,- per team. Dit kan op de avond zelf ter plekke worden voldaan. 

Aanmelden voor deze avond kan via het onderstaande formulier of aan de bar bij Café De Molen zelf.

Aangemelde teams voor 26 mei 2023!

Hieronder een overzicht van de al aangemelde teams voor de PubQuiz-avond op 26 mei 2023. Als jouw teamnaam hierbij staat, ben je zeker van deelname!

1. SV de Kamelen
2. PerHaps we win!
3. Pruuvers
4. The Bullet
5. DGH
6. Wijnwijven
7. Coronabubbel
8. Gruwelijk Geile Hengsten

9. Drankje erbij
10. PerHaps we win! 2
11. Komen we op terug!
12. Dinnen
13. Pittig
14. Wurrum nie
15. En nog één
16. We weten het

 

Aanmelding gesloten

De PubQuiz op 26 mei 2023 bij Café De Molen in Haps zit al helemaal vol. Aanmelden is daarom niet meer mogelijk. Wil je een plekje op de reservelijst, stuur dan een mail met je naam naar info@thepubquizfactory.nl.