Ga naar de inhoud

Vrijdag 31 mei 2024: Pubquiz #2 @
Café De Molen

Na een zeer succesvolle eerste editie in 2023 zijn we dit jaar terug in Haps met een gloednieuwe editie van PubQuiz @ Café De Molen! Deze keer op vrijdag 31 mei 2024!

Tijdens deze avond neem je het in teams van 3 tot 5 personen tegen elkaar op. In diverse soorten speelrondes kunnen jullie laten zien hoe het staat met jullie kennisniveau. Er komen verschillende categorieën voorbij, dus voor iedereen zit er wel een onderdeel bij waar je je kennis kunt laten zien. Dit alles natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Café De Molen, waar gezelligheid gegarandeerd is en een hapje en een drankje uiteraard altijd binnen handbereik zijn.

Waar, wat, hoe en wanneer?

De PubQuiz wordt gespeeld in de kroeg van Café De Molen in Haps. Er is plek voor een beperkt aantal teams, bestaande uit 3 tot 5 personen. De PubQuiz start om 20:30 uur (inloop vanaf 20:00 uur) en duurt tot ongeveer 23:00 uur. Daarna is er uiteraard nog voldoende ruimte om gezellig na te borrelen.

De inschrijfkosten bedragen €20,- per team. Dit kan op de avond zelf ter plekke worden voldaan. Aanmelden voor deze avond kan via het onderstaande formulier.

Aangemelde teams voor 31 mei 2024!

Hieronder een overzicht van de al aangemelde teams voor de PubQuiz-avond op 31 mei 2024. Als jouw teamnaam hierbij staat, ben je zeker van deelname!

1. De Mulder 
2. Midden Moot Koning
3. Nogenne A
4. Wurrum Nie
5. WineNot
6. Naar De Klote
7. Altied Aanders
8. Team Rood

9. Dusss
10. Nogenne B
11. Dart Masters
12. Team Zonnedael
13. Domoren Dusss
14. Witte wij veul
15. Ut Gild
16. DGH

Terugblik pubquiz #1
@ Café De Molen

Op 26 mei 2023 waren we voor het eerst te gast bij Café De Molen in Haps. In een bomvolle kroeg namen 16 teams het tegen elkaar op in weer een spannende PubQuiz. Eentje waar we erg naar uitkeken, want de aanmeldingen stroomden hier zo snel binnen dat de PubQuiz al binnen één dag vol zat!

We konden veel goede scores noteren tijdens deze PubQuiz, want een minimaal percentage van 60% zien we zeker niet altijd. Uiteindelijk wist in de top van het klassement team DGH de overwinning binnen te slepen. Zij eindigden voor De Gruwelijk Geile Hengsten op de eerste plaats. De derde plek was voor PerHaps We Win! 1, met slechts 1 punt voorsprong op nummer 4 Pruuvers.

Bekijk de bijgevoegde foto’s voor een sfeerimpressie.

Meld je nu aan!

WOW! De inschrijvingen voor The PubQuiz Factory @ Café De Molen in Haps zitten al helemaal vol! Aanmelden is op dit moment niet meer mogelijk. Mochten er nog plekken vrijkomen, dan wordt dit later bekend gemaakt.