Ga naar de inhoud

Terugblik PubQuiz @ Café De Molen #2

  Op 31 mei 2024 waren we voor de tweede keer te gast bij Café De Molen in Haps. Na een zeer succesvolle editie vorig jaar was ook deze editie erg snel uitverkocht. Wat heet: binnen 15 minuten nadat de aanmeldingen geopend waren, waren alle beschikbare plekken al bezet. Een uiterst fanatiek PubQuiz-publiek dus, die lang naar deze avond uit hadden gekeken.

  Nogenne B wint na grootse inhaalrace

  In een bomvolle en sfeervolle kroeg traden deze avond 16 teams aan. Zij kregen wederom 7 verschillende speelrondes voorgeschoteld waarin ze konden laten zien wat ze waard waren. Zo werd er uiteraard een beroep gedaan op algemene kennis, maar ook diverse puzzelvaardigheden en het speciale Hapsy Bird, wat de behendigheid van de deelnemers op de proef stelde.

  Al snel werd het duidelijk dat de titelverdedigers DGH deze avond niet om de prijzen meespeelden. Halverwege de PubQuiz was het namelijk Team Rood dat royaal aan de leiding ging. Daarachter was het een stuk spannender, maar Altied Aanders stond voorlopig op de tweede plek. De uiteindelijke winnaar vonden we halverwege pas terug op de zevende plaats, met meer dan 40 punten achterstand op de koppositie. Toch sloeg Nogenne B erin om in de tweede helft een geweldige comeback te maken en deze twee teams alsnog voorbij te streven. 

  Wederom een zeer gezellige avond in Haps die smaakt naar meer, dus we zien jullie graag volgend jaar weer terug! Bekijk de bijgevoegde foto’s voor een sfeerimpressie.

  Eindstand:

  1. Nogenne B 🥇
  2. Team Rood 🥈
  3. Altied Aanders 🥉
  4. Nogenne A
  5. PerHaps We Win
  6. Dartmasters
  7. Ut Gild
  8. Midden Moot Koning
  9. De Mulder
  10. WineNot
  11. DGH
  12. Team Zonnedael
  13. Wurrum Nie
  14. Domoren Dusss
  15. Naar De Klote
  16. Dusss