Ga naar de inhoud

Veelgestelde Vragen

Wat maakt onze pubquizzen uniek?

Bij The PubQuiz Factory streven we ernaar om jou de meest unieke, afwisselende en vermakelijke PubQuizervaring te bieden. Maar wat maakt onze PubQuizzen nu anders? Lees ook onze Veelgestelde Vragen!

🎲Afwisselende spelvormen in de PubQuiz-rondes🎲
Onze PubQuizzen onderscheiden zich door de verscheidenheid aan spelvormen. Van multiple choice tot puzzelrondes en creatieve uitdagingen, elke ronde wordt er een nieuwe spelvorm gespeeld zodat de PubQuiz afwisselend blijft. Want waarom zou je een avond lang enkel open vragen gaan beantwoorden als er juist zoveel andere spelvormen zijn die een PubQuiz boeiend maken? 

🤣Originele quizvragen met een knipoog🤣
Verwacht bij ons geen standaardvragen die je met een halfuurtje Wikipedia afstruinen kunt bedenken. Wij hebben veel tijd in de ontwikkeling van onze PubQuizzen gestoken en dat zie je zeker terug! De vragen in PubQuizzen die we verkopen hebben zich bewezen tijdens talloze live PubQuizzen die we regelmatig organiseren. 

🌈Plezier voor iedereen!🌈
Een PubQuiz moet een gezellig uitje zijn voor élke deelnemer! Onze PubQuizzen bevatten daarom diverse onderwerpen en kennisgebieden, zodat iedere speler zich kan uitleven. Van geschiedenis tot popcultuur, van wetenschap tot entertainment – met diverse moeilijkheidsgraden bieden we een uitdagende ervaring die past bij elk publiek.

Hoe werkt het?

Hoe gaat het bestelproces van zo’n unieke PubQuiz van The PubQuiz Factory en wat krijg je er precies voor terug? Je leest het hier:

📦Alles-In-Één Pakket📦
Gemak dient nu eenmaal de mens. Daarom bieden wij een compleet alles-in-één pakket aan. Van de PubQuiz zelf in PowerPoint tot gedetailleerde instructies, antwoordformulieren, nakijkmodel en zelfs eventuele muziekbestanden of andere media. Alles wat je nodig hebt, direct binnen handbereik.

🛒Bestel in onze PubQuiz-webshop!🛒
In onze shop vind je kant-en-klare, originele Nederlandse PubQuizzen die je direct kunt bestellen. Kies voor een Algemene PubQuiz, een Thema PubQuiz of kies uit losse PubQuiz-rondes om zelf je eigen PubQuiz samen te stellen / uit te breiden. 

🚀 Direct Beschikbaar 🚀
Enthousiast geworden? Dat begrijpen we! Daarom kun je na het bestellen van een PubQuiz bij The PubQuiz Factory direct aan de slag. Als je de betaling hebt afgerond kun je de bestanden namelijk direct downloaden. Tevens ontvang je een downloadlink in je mailbox. Geen wachttijden, geen vertragingen – jouw PubQuiz is slechts een paar klikken verwijderd. 

Veelgestelde vragen:

Het bestellen van een PubQuiz eenvoudig. Net als in andere online winkels voeg je het gewenste product toe aan je winkelmandje en voltooi je de betaling. Na de bestelling zijn er twee manieren om je aankoop te downloaden: a) je ontvangt direct na aankoop een downloadknop op de bedankpagina, en b) binnen enkele ogenblikken na je bestelling ontvang je een e-mail met een downloadlink. Hierdoor kun je binnen enkele minuten na je aankoop je PubQuiz al gebruiken.

Je kunt in onze webshop betalen via iDeal of via Bancontact.

Nadat je de betaling hebt afgerond, kun je de PubQuiz direct downloaden. Daarnaast wordt er een mail met de downloadlink naar je inbox gestuurd (check eventueel je spamfolder). Je ontvangt dan een zip-file waar alle benodigde bestanden inzitten.

Om een zip-bestand op je computer te openen, volg je deze stappen:

  1. Zoek het zip-bestand op je computer.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het zip-bestand.
  3. Kies de optie “Alles uitpakken” of “Uitpakken naar…” uit het keuzemenu.
  4. Selecteer de locatie waar je de uitgepakte bestanden wilt opslaan.
  5. Klik op “Uitpakken” of “OK”.

Allereerst natuurlijk enthousiaste deelnemers, de nodige hapjes en een gevulde koelkast! Verder kan de PubQuiz als Powerpoint-presentatie worden afgespeeld op een computer of laptop en kan indien gewenst worden geprojecteerd op een televisie of groot scherm. Tenslotte natuurlijk een printer om de antwoordformulieren te printen en pennen om de antwoorden op te schrijven!

Laat die smartphones maar lekker in de zak, want antwoorden kunnen gegeven worden middels het bijgevoegde antwoordformulier. Wel zo gezellig!

De PubQuiz kan worden nagekeken middels het bijgeleverde antwoordformulier. Je kunt een jury aanwijzen, maar je kunt ook elkaars antwoorden nakijken. Bij iedere categorie kun je 100 punten in totaal scoren en op de antwoordformulieren staat telkens aangegeven hoeveel punten een goed antwoord oplevert.

Je kunt de PubQuiz spelen met zoveel personen als je zelf wilt. Je kunt iedereen individueel laten deelnemen, maar leuker is het om het publiek te verdelen in een aantal groepjes. Wij raden een groepsgrootte aan van 4-5 personen.

Noot: Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om de PubQuizzen voor zakelijke doeleinden te gebruiken.

Jazeker, de PubQuiz is zo gemaakt dat de antwoorden pas ná iedere ronde zichtbaar zijn. Mocht je als presentator mee willen spelen, zorg dan alleen dat je niet van te voren op het antwoordformulier kijkt ;-).

De PubQuizzen van The PubQuiz Factory hebben een grote variatie aan speelvormen. Om dit mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van diverse templates, animaties en andere functionaliteiten van Powerpoint. Zonder deze functionaliteiten kan de PubQuiz niet optimaal worden beleefd.

In principe wel, maar we raden aan om dit via een pc of laptop te doen. De zip-file moet namelijk nog worden uitgepakt en dit gaat het beste vanaf een pc of laptop.

Heb je een andere vraag die niet in dit lijstje voorkomt? Stuur dan even een mail naar info@thepubquizfactory.nl en wij komen er zo spoedig mogelijk op terug!

Onze producten:

Algemene PubQuiz #1 2024

Algemene pubquizzen

Onze Algemene PubQuizzen zijn een perfecte mix van kennis, humor en uitdaging samengebracht in een compleet PubQuiz-pakket.

Koningsdag PubQuiz 2024

thema pubquizzen

Met onze Thema PubQuizzen brengen we jouw favoriete onderwerp tot leven in een uitdagende PubQuiz. De perfecte PubQuiz passend bij jouw uitje!

losse pubquiz-rondes

Mix en Match jouw eigen PubQuiz! Kies uit onze uitgebreide selectie van losse PubQuiz-rondes om jouw ideale PubQuiz samen te stellen of uit te breiden.