Ga naar de inhoud

The Pubquiz Factory 
@ ‘t Posthuis Beugen

Na een succesvolle eerste PubQuiz-serie in 2022 zijn we dit jaar weer terug bij ‘t Posthuis in Beugen. Dit jaar bestaat de serie uit twee PubQuizzen: op vrijdag 24 november en op zaterdag 30 december. Laten jullie zien dat je de allerslimsten zijn en stoten jullie de winnaars uit 2022 BVB van de troon? Meld je dan snel aan!

Tijdens deze avonden neem je het in teams van maximaal 5 personen tegen elkaar op. In diverse soorten speelrondes kunnen jullie laten zien hoe het staat met jullie kennisniveau. Er komen verschillende categorieën voorbij, dus voor iedereen zit er wel een onderdeel bij waar je je kennis kunt laten zien. Dit alles natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Café ‘t Posthuis, waar gezelligheid gegarandeerd is en een hapje en een drankje uiteraard altijd binnen handbereik zijn

Terugblik vijfde editie: 30 december 2023

Een traditie is voorzichtig aan het ontstaan, want voor het tweede jaar op rij is het in het laatste weekend van het jaar PubQuizzen geblazen bij ‘t Posthuis. Een bomvol café met 12 teams namen het deze avond tegen elkaar op in een PubQuiz die in het teken stond van het jaar 2023, winterse sferen en de decembermaand.

Na vier deelnames was het eindelijk raak voor The Riddle, zij wisten namelijk met de overwinning naar huis te gaan. Op de tweede plaats eindigde na een knappe comeback Team Schuurtje, terwijl ook de derde plaats in handen van The Riddle (2) kwam.

Terugblik vierde editie: 24 november 2023

Op 24 november 2023 ging het tweede seizoen van The PubQuiz Factory @ ‘t Posthuis van start. Wederom een zeer gezellig avond waarbij 8 teams het tegen elkaar opnamen. Stelletje Aanhangers kwam vlot uit de startblokken en zij wisten met een grote voorsprong de pauze in te gaan. In het tweede deel van de PubQuiz gaven zij deze niet meer uit handen, en zo werden zij de winnaars van de avond. Het podium bestond verder uit Familia Cantina en The Riddle 2. Op naar de tweede avond op 30 december 2023!

Terugblik seizoen 2022

Op 1 oktober 2022 vond de eerste PubQuiz @ ‘t Posthuis plaats! Na een spannende avond wist team Z.U.L.U. de eerste overwinning uit het vuur te slepen, vlak voor BVB. De Clowntjes maakte de Top 3 compleet.
Op 19 november bonden maar liefst 12 teams met elkaar de strijd aan in een bomvol café. Een super gezellige quizavond met wederom een spannende uitslag: team Dubbeldate pakte de overwinning, net voor het Illuster Gezelschap en Witte Geitsjjjjj 2.
Op 30 december was het dan eindelijk tijd voor de spannende finaleavond. Een afgetekende overwinning voor BVB, met nieuwkomer The CrowFieldsWay op een verdienstelijke tweede plek. Het podium werd gecomplementeerd door vaste deelnemers The Non Blondes Beugen.

Met deze overwinning op de derde quizavond wist BVB ook de koppositie in het algemeen klassement vast te houden. Zij zijn dus de eindwinnaars van de PubQuiz @’t Posthuis serie 2022. Van harte gefeliciteerd! De overige eervolle vermeldingen gaan naar De Clowntjes en het Illuster Gezelschap, die respectievelijk op de tweede en derde plaats zijn geëindigd.

Meld je nu aan!

Inschrijven voor PubQuiz @ ‘t Posthuis is op dit moment helaas niet meer mogelijk. Wellicht zien je we terug bij één van onze andere quizzen!