Meteen naar de inhoud

The Pubquiz Factory 
@ Café ’t posthuis

Na een succesvolle eerste PubQuiz-serie in 2022 zijn we dit jaar weer terug bij ’t Posthuis in Beugen. Dit jaar bestaat de serie uit twee PubQuizzen: op vrijdag 24 november en op zaterdag 30 december. Laten jullie zien dat je de allerslimsten zijn en stoten jullie de winnaars uit 2022 BVB van de troon? Meld je dan snel aan!

Tijdens deze avonden neem je het in teams van maximaal 5 personen tegen elkaar op. In diverse soorten speelrondes kunnen jullie laten zien hoe het staat met jullie kennisniveau. Er komen verschillende categorieën voorbij, dus voor iedereen zit er wel een onderdeel bij waar je je kennis kunt laten zien. Dit alles natuurlijk in de sfeervolle ambiance van Café ’t Posthuis, waar gezelligheid gegarandeerd is en een hapje en een drankje uiteraard altijd binnen handbereik zijn.

Waar, wat, hoe en wanneer?

Iedere PubQuiz-avond wordt gespeeld in de kroeg van Café ’t Posthuis in Beugen. Er is plek voor een beperkt aantal teams, bestaande uit maximaal 5 personen. De PubQuiz start telkens om 21:00 uur (inloop vanaf 20:30 uur) en duurt tot ongeveer 23:30 uur. Daarna is er uiteraard nog voldoende ruimte om gezellig na te borrelen. Iedere avond is er een winnend team, maar er wordt ook een klassement opgemaakt over de twee PubQuiz-avonden. Je hoeft niet per se aan beide avonden mee te doen, maar het mag natuurlijk wel ;-).

De hele serie bestaat uit 2 PubQuiz-avonden, namelijk op:

– Vrijdag 24 november 2023
– Zaterdag 30 december 2023

De inschrijfkosten bedragen €25 per team per avond. Dit kan op de avond zelf ter plekke worden voldaan. 

Aangemelde teams voor PubQuiz #4

Hieronder een overzicht van de al aangemelde teams voor de eerste PubQuiz-avond op 24 november! Als jouw teamnaam hierbij staat, ben je zeker van deelname!

1. 
2. 
3. 
4. 
5. 
6. 
7. 
8. 
9. 
10. 
11.
12.

Terugblik seizoen 2022

Op 1 oktober 2022 vond de eerste PubQuiz @ ’t Posthuis plaats! Na een spannende avond wist team Z.U.L.U. de eerste overwinning uit het vuur te slepen, vlak voor BVB. De Clowntjes maakte de Top 3 compleet.
Op 19 november bonden maar liefst 12 teams met elkaar de strijd aan in een bomvol café. Een super gezellige quizavond met wederom een spannende uitslag: team Dubbeldate pakte de overwinning, net voor het Illuster Gezelschap en Witte Geitsjjjjj 2.
Op 30 december was het dan eindelijk tijd voor de spannende finaleavond. Een afgetekende overwinning voor BVB, met nieuwkomer The CrowFieldsWay op een verdienstelijke tweede plek. Het podium werd gecomplementeerd door vaste deelnemers The Non Blondes Beugen.

Met deze overwinning op de derde quizavond wist BVB ook de koppositie in het algemeen klassement vast te houden. Zij zijn dus de eindwinnaars van de PubQuiz @’t Posthuis serie 2022. Van harte gefeliciteerd! De overige eervolle vermeldingen gaan naar De Clowntjes en het Illuster Gezelschap, die respectievelijk op de tweede en derde plaats zijn geëindigd.

Meld je nu aan!

Wil jij samen met je teamgenoten meedoen aan de PubQuiz Factory @ ’t Posthuis? De inschrijvingen voor 2023 zijn nu geopend! Schrijf je team hieronder in en verzeker jezelf van een tafeltje in de kroeg op deze avond(en)! Wees er snel bij, want er is slechts plek voor een beperkt aantal teams en ook hier geldt: VOL = VOL.

Naam van je team