Ga naar de inhoud

Terugblik PubQuiz @ ‘t Posthuis 2022

  Op 1 oktober 2022 vond de eerste PubQuiz @ ‘t Posthuis plaats! Na een spannende avond wist team Z.U.L.U. de eerste overwinning uit het vuur te slepen, vlak voor BVB. De Clowntjes maakte de Top 3 compleet.

  BVB overall winnaar van 2022

  Op 19 november bonden maar liefst 12 teams met elkaar de strijd aan in een bomvol café. Een super gezellige quizavond met wederom een spannende uitslag: team Dubbeldate pakte de overwinning, net voor het Illuster Gezelschap en Witte Geitsjjjjj 2.

  Op 30 december was het dan eindelijk tijd voor de spannende finaleavond. Een afgetekende overwinning voor BVB, met nieuwkomer The CrowFieldsWay op een verdienstelijke tweede plek. Het podium werd gecomplementeerd door vaste deelnemers The Non Blondes Beugen.

  Met deze overwinning op de derde quizavond wist BVB ook de koppositie in het algemeen klassement vast te houden. Zij zijn dus de eindwinnaars van de PubQuiz @’t Posthuis serie 2022. Van harte gefeliciteerd! De overige eervolle vermeldingen gaan naar De Clowntjes en het Illuster Gezelschap, die respectievelijk op de tweede en derde plaats zijn geëindigd.

  Eindstand:

  1. BVB 🏆🥇🥈
  2. De Clowntjes 🥉
  3. Illuster Gezelschap 🥈
  4. The Non Blondes Beugen 🥉
  5. The Riddle
  6. The CrowFieldsWay 🥈
  7. Team Boterkoek
  8. DubbelDate 🥇
  9. Witte Geitsjjjjj 2 🥉
  10. H to the P
  11. Quiz’t niet maar will’em wel
  12. Z.U.L.U. 🥇
  13. PPPQ
  14. Jabadabadooo
  15. Ismalin
  16. Flipside
  17. Freddy’s Factory
  18. Witte Geitsjjjjj